προσφατα

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 Το «Τσάι στη Σαχάρα» παρουσιάζει και φέτος την παιδική διαδραστική παράσταση του Γιώργου Λούκα, «Το τζίνι των παιδιών», που μυεί μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της φαντασίας, από το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 και για 5 Σάββατα στις 5.00 το απόγευμα, σε σκηνοθεσία, εικαστική επιμέλεια και ερμηνεία Γιώργου Λούκα.

Όλοι γνωρίζουμε το πασίγνωστο τζίνι που βγήκε μέσα από το λυχνάρι του Αλαντίν! Υπάρχει και το τζίνι, που εκπληρώνει τρεις ευχές στα παιδιά… αλλά δεν έχει τόση δύναμη όση το τζίνι του λυχναριού. Έχει όμως, την ικανότητα να τα μετατρέπει σε μάγους, ταχυδακτυλουργούς και ζογκλέρ! Ο Γιώργος Λούκας μέσα από εντυπωσιακές ακροβατικές φιγούρες και μοναδικά ταχυδακτυλουργικά ξεσηκώνει τους μικρούς και μεγάλους θεατές και κάνει το κοινό να ξεκαρδίζεται με τις γκάφες και τις ατάκες του.

Θεάματα που πλαισιώνουν την παράσταση: Ταχυδακτυλουργία, χορογραφίες με ζογκλερικά, ζογκλερικά πάνω σε ποδήλατο με μια ρόδα, χορογραφίες με ζογκλερικά πάνω σε ξυλοπόδαρα και λίγο πριν το τέλος της παράστασης μικρό σόου με φωτιές πάνω σε ξυλοπόδαρα.
Σκηνοθεσία -κείμενο-ερμηνεία: Γιώργος Λούκας
Πού: Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18, Ιλίσια,  2110120936, fax: 2110120937, tsai2012saxara@gmail.com
Πότε: Από 13 Σεπτεμβρίου έως και 18 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο στις 17.00.
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: Τηλ.: 2110120936
Τιμή εισιτηρίου: 7€ γενική είσοδος 

http://www.talcmag.gr/ftou-kai-vgaino/to-tzini-ton-paidion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By