προσφατα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ – ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΥΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ

    Από Τρίτη, 15/10/2013 μέχρι Τρίτη, 27/05/2014 κάθε Τρί.
    19:30 – 21:30
    Σύλλογος κατ-ART-ι, Κονδυλάκη 10, Ρέθυμνο
    Κανονικό: 30 ευρώ

Ο Σύλλογος καλλιτεχνών για την προώθηση της τέχνης κατΑΡΤι ανακοινώνει τα εργαστήρια που θα διοργανωθούν στο χώρο του, για ενήλικες.

Κατασκευή: Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά (χαρτοπολτό, ξύλο, δέρμα κ.α) θα φτιάξουμε επιτραπέζιες θεατρικές κούκλες τύπου μπουνρακού.

Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου ο καθένας και η καθεμία θα έχουν στα χέρια της ένα προσωπικό έργο τέχνης ενώ οι εκπαιδευτικοί θα έχουν ένα πολύτιμο εργαλείο για την τάξη. Εμψύχωση: Μέσα από απλές κατασκευές θα περιηγηθούμε στη μαγεία του κουκλοθέατρου. Θα εξερευνήσουμε της δυνατότητες που της δίνουν διάφορα υλικά – κυρίως ανακυκλωμένα – ώστε από το «τίποτα» να φτιάξουμε «κάτι».

Κι έπειτα, αυτό το απροσδιόριστο «κάτι» θα το κάνουμε χαρακτήρα – ήρωα – πρωταγωνιστή μιας ιστορίας που θέλουμε να αφηγηθούμε. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς αλλά κ σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τη δυνατότητά της να φαντάζονται, να εκφράζονται, να επικοινωνούν.

Έναρξη: Τρίτη 15 Οκτώβρη 2013 από της 19.30 ως της 21.30 και κάθε Τρίτη.

Διάρκεια εργαστηρίων ως το Μάιο 2014

Κόστος: 30 ευρώ το μήνα (συν ένα μικρό κόστος για τα υλικά). Ελάχιστος αριθμός συμμετασχόντων: 5 άτομα

Πληροφορίες– δηλώσεις συμμετοχής : 6948389545 (Νατάσσα) 6977655218 (Ζωή)

Πηγή: CRETEVENTS.gr | Η πολιτιστική ατζέντα της Κρήτης Εργαστήρι Κουκλοθέατρου και εμψύχωσης κούκλας από τον Σύλλογο κατΑRTι και την ομάδα Φύρδην Μίγδην - CRETEVENTS http://cretevents.gr/event/ergastiri-kouklotheatrou-kai-empsuxwsis-kouklas-apo-ton-sullogo-katarti-kai-tin-omada-furdin-migdin~6792#ixzz2vr6mJVeR
Follow us: @cretevents on Twitter | cretevents on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By