προσφατα

Βασιλική Νευροκοπλή Ο Καλλίστρατος και οι περιπέτειες των χαρισμάτων, εκδόσεις Ελληνική Βιβλική Εταιρία

Σάββατο 07.12.2013 / Ώρα 12:00
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 7) - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΙΑΝΟΣ
   
Οι εκδόσεις Ελληνική Βιβλική Εταιρία και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Ο Καλλίστρατος και οι περιπέτειες των χαρισμάτων της Βασιλικής Νευροκοπλή σε εικονογράφηση της Αθηνάς Ρομπιέ. Οι μαθητές της Δ΄ τάξης του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής, με την ευθύνη της εκπαιδευτικού Μαρίας Παυλίδου, θα δραματοποιήσουν με ευφάνταστο τρόπο το παραμύθι Ο Καλλίστρατος και οι περιπέτειες των χαρισμάτων. Θα ακολουθήσει παιχνίδι, συζήτηση και υπογραφή των βιβλίων από τη συγγραφέα.

Κυκλοφορεί το 2ο βιβλίο της σειράς παιδικών βιβλίων που βασίζεται σε παραβολές του Ευαγγελίου και ξεκίνησε η Ελληνική Βιβλική Εταιρία πριν από ένα χρόνο. Μετά το πρώτο παραμύθι Ο Καλλίστρατος και το χωράφι της καρδιάς, κυκλοφορεί Ο Καλλίστρατος και οι περιπέτειες των χαρισμάτων.
Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Νευροκοπλή με πρωταγωνιστή τον παραμυθά Καλλίστρατο, είναι γεμάτο από ανατροπές στη ζωή ενός βασιλιά και των τριών υπηρετών του. Καθένας τους έχει και τα ταλέντα του, τα χαρίσματά του. Ο βασιλιάς φεύγει ταξίδι, μπαίνουν στη χώρα του Σαρακηνοί κουρσάροι, και η ζωή όλων αναστατώνεται τρομερά. Ποιος, μέσα σ’ αυτές τις περιπέτειες, καταφέρνει να πολλαπλασιάσει τα χαρίσματά του και ποιος τα εγκαταλείπει, κι έτσι όχι μόνο τα χάνει, αλλά χάνεται κι ο ίδιος;

http://www.ianos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By