προσφατα

Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο! «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», όπερα για παιδιά!

Σάββατο 21.12.2013 / Ώρα 12:00
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 7) - ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Συγγραφείς, τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί διαβάζουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και… μεγάλα παιδιά! Μερικές φορές τραγουδούν κιόλας. Θέλουμε να μαζέψουμε χρήματα και δώρα για τα παιδιά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ στο Φίλυρο. www.paidikoxorio.gr

Oι μικροί φίλοι του Ιανού και του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο θα έχουν τη χαρά να ταξιδέψουν στην παραμυθοχώρα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν!
Οι συντελεστές της παράστασης «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» του Νίκου Κυπουργού και του Θωμά Μοσχόπουλου που παρουσιάζεται στο θέατρο «Αυλαία», θα βρεθούν στο βιβλιοπωλείο IANOS για να παρουσιάσουν σκηνές και τραγούδια από τον υπέροχο κόσμο της όπερας!!
Ο Βασιλιάς της Μουσικής, η Μούσα, ο Μουσικός, οι Αυλικοί και οι Νότες θα ...κάνουν τα «μαγικά» τους για να καταφέρουν να μυήσουν τα παιδιά στον πιο μελωδικό πλανήτη του Κόσμου!

Συμμετέχουν οι: Βασιλιάς: Πάνος Ζώης, Μούσα: Ναταλία Λαμπαδάκη, Μουσικός: Θοδωρής Βουτσικάκης, με συνοδεία χορωδίας και ορχήστρας, σε μουσική διεύθυνση Πάνου Κοσμίδη και σκηνοθεσία Αθανάσιου Κολαλά.


*Κάθε γονιός που έρχεται στις εκδηλώσεις μας αγοράζει εισιτήριο των 5 ευρώ που διατίθεται απευθείας στο «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο».
*Κάθε παιδί που μπαίνει στο χώρο των εκδηλώσεων δεν πληρώνει είσοδο αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά του «ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ».
Χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία. Ένα παιδί κάνει δώρο σε ένα άλλο παιδί. Έτσι απλά...

http://www.ianos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By