προσφατα

Απολαύστε την ταινία "Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους ( ΕPIC )" + παιδικό εργαστήρι ΜΟΝΟ με 2,5 Ευρώ

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με το Cine Παράδεισος (Ζάππα 4 Κορυδαλλός ) στον Κορυδαλλό προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ταινία "Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους ( ΕPIC )"( μεταγλωττισμένη) μονο με 2,5 Ευρώ το Σάββατο 12/10 και ώρα 15:00 και την Κυριακή 13/10/2013 στις 13:00. Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε παιδικό εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί μετά την ταινία στον 1 όροφο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κράτηση συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα που βρίσκετε εδώ  και να πείτε στο ταμείο ότι έχετε ειδική τιμή από το pamebolta.gr

Λίγα λόγια για την ταινία

Η νεαρή Μέρι Κάθριν, κόρη ενός εκκεντρικού επιστήμονα, συρρικνώνεται ξαφνικά και βρίσκεται στο βασίλειο των μικροσκοπικών Φίλιον, που πρέπει να προστατεύσουν το δάσος από τους Μπόγκανς οι οποίοι θέλουν να το καταστρέψουν ολοσχερώς.

Η ταινία αφηγείται τη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού, που προστατεύουν τη φύση, και του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν. Όταν μια έφηβη κοπέλα βρεθεί, κατά ένα μαγικό τρόπο, σ’ αυτό το μυστικό σύμπαν, θα συμμαχήσει με ένα μπουλούκι μοναδικών και αστείων χαρακτήρων για να σώσει τον κόσμο τους ...αλλά και τον δικό μας.

Από τους δημιουργούς των ταινιών “Ρίο” και “ H Εποχή των Παγετώνων”, και τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Κρις Ουέτζ, έρχεται η νέα περιπέτεια της Fox με τίτλο “Epic / Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους”.

http://www.pamebolta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By