προσφατα

Γιορτή ποδοσφαίρου στο δήμο Παύλου Μελά

 Επτακόσιοι περίπου μικροί μπαλαδόροι ηλικίας 4 έως 10 ετών θα συμμετάσχουν στο πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου Projunior, Junior και Bambini που διοργανώνει το τμήμα αθλητισμού του δήμου Παύλου Μελά.

Οι «μικροί Μαραντόνα» με αφορμή και την έναρξη των πρωταθλημάτων υποδομών της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 θα κατακλύσουν το αθλητικό κέντρο στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, ξεδιπλώνοντας το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Γονείς και φίλοι των μικρών ποδοσφαιριστών θα θαυμάσουν τις προσπάθειές τους στο γήπεδο, αποθανατίζοντας τις ωραιότερες στιγμές του.

Στόχος της αθλητικής γιορτής είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, το σεβασμό στο συμπαίκτη και τον αντίπαλο καθώς και την συμμετοχή χωρίς διακρίσεις. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα βραβευθούν για τις αξέχαστες στιγμές που πρόσφεραν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στους πρώτους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του δήμου μέχρι και το 1960. Και στους 55 παλαιμάχους θα απονεμηθούν αναμνηστικές φανέλες με το σήμα του Δήμου και τον αθλητικό σύλλογο που ανήκαν.

«Ο Δήμος μας σε πείσμα των άσχημων οικονομικών συνθηκών της χώρας μας διοργανώνει αυτήν την μεγάλη γιορτή αθλητισμού για τα νιάτα της πόλης» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος και συνέχισε:«Βραβεύουμε τους ανθρώπους της πόλης μας που τίμησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια τους ποδοσφαιρικούς αθλητικούς συλλόγους του δήμου μας. Το τουρνουά ποδοσφαίρου θέλουμε να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και να γίνει ένα νέος θεσμός στις Δυτικές Συνοικίες» κατέληξε ο ίδιος.

Την Κυριακή 06/10 η γιορτή ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει στις 9 π.μ.
Πληροφορίες: 2310 643-963, 2313 302-961


http://cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=45&article_id=54118

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By