προσφατα

"Χάνσελ και Γκρέτελ"στο Πνευματικό Καλαμάτας

Το αριστουργηματικό παραμύθι των αδερφών Γκριμ "Χάνσελ και Γκρέτελ" έρχεται στην Καλαμάτα από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα. Το έργο θα ανέβει στο Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο στις 6 και στις 8 μ.μ.     

Η διασκευή των Χάρη Ρώμα και Βαγγέλη Δουκουτσέλη και το μήνυμα που φιλοδοξεί να περάσει στα παιδιά είναι ότι στην πάλη έναντια στο κακό, η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας.

Υπάρχει βέβαια η τρομερή μάγισσα που προσελκύει τα παιδιά στο ζαχαρωτό σπίτι για να τα φάει, όμως εδώ η μάγισσα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε όμορφη γυναίκα! Κι αυτό γιατί το κακό στην πραγματική ζωή έχει την ικανότητα να μεταμφιέζεται σε κάτι όμορφο. Επίσης, ο πιστός γάτος της μάγισσας είναι το κωμικό στοιχείο του έργου, παλεύει συνεχώς με τη συνείδηση του.

Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας (για 8η χρονιά στο παιδικό θέαμα), μουσική Γιάννης Ζουγανέλης, τα κοστούμια είναι του του Μιχάλη Ασλάνη, χορογραφίες Μόνικα Κολοκοτρώνη.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6973-056635, 6944-283935. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/29079-xansel-gretel-pnevmatiko-kalamatas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By