προσφατα

Κυριακάτικες ΑΘΛΟπαιδιές στο Sunny Sports Club

Από Κυριακή 19 Μάιου και κάθε Κυριακή μέχρι να κλείσουν τα σχολεία από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα το Sunny θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 2-10 ετών. Κάθε Κυριακή τα παιδία θα απασχολούνται δημιουργικά στις εγκαταστάσεις του Club, ενώ εσείς πίνετε τον καφέ σας, αθλείστε ή απολαμβάνετε ένα λαχταριστό Κυριακάτικο γεύμα με τη παρέα σας.

Το Sunny club δραστηριοποιείτε σε 6 στρέμματα γης δίπλα στο δάσος και δίνει μεγάλες δυνατότητες σας παιδιά να παίξουν και να αθληθούν δίπλα στη φύση.

Επιπλέον κάθε Κυριακή μεταξύ 12 και 14.00 η ομάδα του Sunny θα διοργανώνει ένα πολύ ξεχωριστό event, όπως μαγειρική και ο δρόμος των μπαχαρικών, κυνήγι του θησαυρού, θεατρικό παιχνίδι και role playing, Zumba for Kids και άλλα πολλά. Κάθε εβδομάδα και μια νέα δραστηριότητα!

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να είναι μέλη για να συμμετάσχουν. Η συμμετοχή των παιδιών για όλη την ημέρα (11 π.μ. -5 μ.μ.) κοστίζει 5€.

Το πρόγραμμα κάθε Κυριακής μπορεί να αλλάξει για λόγους οργάνωσης ή καιρού. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία πριν ξεκινήσετε στο 210 8136148.

http://www.infokids.gr/2013/05/kyriakatikes-athlopaidies-sto-sunny-sports-club/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By