προσφατα

Playmobil FUN στο Athens Metro Mall

Ένας κόσμος διασκέδασης και μαγικών παιχνιδιών σας περιμένει κάθε μέρα στο Athens Metro Mall, από την Παρασκευή 7 Ιουνίου και κάθε μέρα έως το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Οι μικροί φίλοι του Εμπορικού Κέντρου για κάθε στιγμή, θα ανακαλύψουν σε κάθε όροφο ένα νέο παιχνίδι και μια καινούρια πρόκληση χαράς. Ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα βρίσκονται μαζί τους για να τους βοηθήσουν να εξερευνήσουν τους θησαυρούς, τις περιπέτειες και όλα τα δημιουργικά παιχνίδια της PLAYMOBIL.

Μικροί και μεγάλοι θα μαγευτούν στο Κάστρο των Ιπποτών, θα εντυπωσιαστούν με τον Κόκκινο Δράκο, με τις υπέροχες Πριγκίπισσες και θα εξερευνήσουν τα μυστικά της Αφρικής.

Στο 3ο όροφο σας περιμένει η Γαλέρα PLAYMOBIL για πειρατικές περιπέτειες ώστε να είστε έτοιμοι για τις παραθαλάσσιες δραστηριότητες των μικρών ηρώων. Η διασκέδαση συνεχίζεται στα Playgrounds όπου οι εκπαιδευτές θα σας περιμένουν για ατελείωτο παιχνίδι με τους αγαπημένους ήρωες της PLAYMOBIL.

Η μαγεία απλώνεται σε όλους τους ορόφους του εμπορικού κέντρου καθώς στη βόλτα σας θα ανακαλύψετε στον 2ο & 3ο όροφο υπέροχα διακοσμημένες κατασκευές και φιγούρες PLAYMOBIL και στον 3ο όροφο τη μοναδική Βικτωριανή πόλη από συλλεκτικά κουκλόσπιτα.

Athens Metro Mall
Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, 173 43 Αγ. Δημήτριος
210 9769444, www.athensmetromall.gr

http://entertainment.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By