προσφατα

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων» Ομάδα Κοπέρνικος

 «Τί θα συμβεί όταν ο κύριος Κιχ αποφασίσει να εγκαταλείψει την γκρίζα πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο Κιχ σε μια μαγική περιπέτεια!»

H καλλιτεχνική Ομάδα Κοπέρνικος παρουσιάζει την εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων».
Πρόκειται για μια ευρηματική παράσταση που μαθαίνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα μουσικά ηχοχρώματα, ωθώντας τα να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Τα παιδιά συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενεργά αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο Κιχ και βοηθώντας τον να μαγέψει τον φοβερό Μουσικόδοντα.

Ο βραβευμένος με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου μαζί με τον ταλαντούχο νέο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου, μετά τις επιτυχημένες τους παραστάσεις στον Ελληνικό Κόσμο ταξιδεύουν την παράστασή τους στη Ρόδο και στον πολυχώρο «Χαραυγή». Πάντα με βασικά τους «υλικά» το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, δημιουργούν μια μαγική παράσταση που θα εντυπωσιάσει τους μικρούς μας φίλους.

Ηθοποιοί: Άγγελος Αγγέλου, Λευτέρης Ελευθερίου
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία: Ομάδα Κοπέρνικος
Σκηνικά - Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Επιμέλεια μουσικής - Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου

    Ημέρες εκδήλωσης: 21, 22, 23, 24 Μαΐου
    Ώρα έναρξης: 18:30
    Τιμή εισόδου: 6,00 €
    Μέρος: Πολυχώρος Χαραυγή

Ιστοσελίδα ομάδας Κοπέρνικος: www.kopernikos.gr
Διάρκεια: 1 ώρα
Ηλικία: 2,5 -7 (Προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία)
Κόστος Συμμετοχής:6€

ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ.
ΤΗΛ : 2241 0 91670- 6948407104 (καθημερινά 9-3 , 6-9)


http://rodosevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By