προσφατα

Η βασίλισσα του χιονιού

Θεατρική Σκηνή Όνειρο

Το κλασικό αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

22.12.2012 έως 28.04.2013

«Η Βασίλισσα του Χιονιού» το κλασικό αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάζεται, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου στη Θεατρική Σκηνή «Όνειρο» (*Πολυχώρος Παλαιού Βυρσοδεψείου), κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.30.

Η  Βασίλισσα του χιονιού αποφασίζει να κατακτήσει τον κόσμο παγώνοντας τον πλανήτη, με σκοπό να κυβερνήσει ολόκληρη τη Γη. Η Γκέρντα ένα τολμηρό νέο κορίτσι ξεκινάει ένα μακρύ και περιπετειώδες ταξίδι, με προορισμό το παγωμένο βασίλειο, για να ανατρέψει το κακόβουλο αυτό σχέδιο. Περνάει μέσα από τις εποχές του χρόνου, επιβιώνει στις κακουχίες και αντιστέκεται στις προκλήσεις έχοντας οδηγό της την αγάπη, την καλοσύνη, την εξυπνάδα και την επιμονή στον στόχο και τελικά καταφέρνει να σώσει από την καταστροφή τον πλανήτη Γη. Στο τέλος η νεαρή και αισιόδοξη Γκέρντα εύχεται σε όλους μας: «Καλό ταξίδι υπέροχοι άνθρωποι! Το σύμπαν είστε εσείς, ποτέ μην φοβηθείτε»

«Η βασίλισσα του Χιονιού» είναι ένα έργο με αισιόδοξα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους σε μια παραγωγή με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, ευφάνταστες σκηνικές κατασκευές, τεχνητό χιόνι και κοστούμια εποχής.

Μια παράσταση απολαυστική, με χαρά, χορό, χρώματα και μουσικές που μοιράζει χαμόγελο και αισιοδοξία.
Συντελεστές

Θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Κρίστελ Καπερώνη, Αλέξανδρος Πέρρος, Τιμόθεος Θάνος , Μαρία Αγγελοπούλου, Δώρα Λουκίσα και η Κασσάνδρα Μπαφαλούκου
Πληροφορίες εισιτηρίων

Γενική είσοδος 12€
Για ανέργους (κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ) 7€
Πληροφορίες εκδήλωσης

Θεατρική Σκηνή Όνειρο
Πειραιώς (έναντι FACTORY OUTLET) και Χρυσοστόμου Σμύρνης 84, Αγ. Ι. Ρέντη, +302104830330,

Σάββατο και Κυριακή στις 17.30

Είσοδος 7 - 12 ευρώ
- See more at: http://www.elculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By