προσφατα

«Χαρίζουμε παιχνίδια, μοιράζουμε χαμόγελα»

Το Allou! Fun Park, ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης όλων, έρχεται ξανά κοντά στα παιδιά με ανάγκη για να χαρίσει αυτό που ξέρει καλύτερα: παιχνίδια και χαμόγελα. Φέτος παρουσιάζει για Τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Χαρίζουμε παιχνίδια, Μοιράζουμε χαμόγελα» τον πετυχημένο θεσμό αγάπης και προσφοράς.

Ως το τέλος Σεπτεμβρίου το Allou! Fun Park με τη καθοριστική συμβολή των επισκεπτών του, θα συγκεντρώσει παιχνίδια και σχολικά είδη κάθε είδους τα οποία θα χαρίσει στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζονται από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος». Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του προγράμματος, θα υπάρχουν δύο μεγάλα κουτιά σε κεντρικά σημεία του Allou! και του Kidom, στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να τοποθετούν παιχνίδια και σχολικά είδη που είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να δωρίσουν. Στη συνέχεια, η ομάδα του Allou! Fun Park, κατόπιν προσεγμένης διαλογής θα τα συγκεντρώσει και θα τα παραδώσει στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος», ο οποίος με τη σειρά του θα φροντίσει για την διανομή τους σε πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Το Allou! Fun Park, αποδεικνύει ακόμα μια φορά την αναγνωρισμένη κοινωνική του ευαισθησία και με την ουσιαστική συμπαράσταση των φίλων / επισκεπτών του θα χαρίσει παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Λίγα λόγια για τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος»

Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004 στην Αθήνα με σκοπό τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας στην Ελλάδα. Η δράση και τα προγράμματα του οργανισμού περιλαμβάνουν αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης σε όλη την Ελλάδα, λειτουργία κοινωνικής υπηρεσίας για τη συμβουλευτική και ψυχολογική στήριξη των οικογενειών,  προγράμματα αναδοχής, λειτουργία δανειστικών βιβλιοθηκών κ.α. Παράλληλα ο οργανισμός  μέσω τόσο των εκδόσεων του όσο και ενημερωτικών συνεδρίων συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού για τις ανάγκες της πολύτεκνης οικογένειας και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη διαρκή επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος για το σύνολο του πληθυσμού.

www.theophilos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By