προσφατα

Σπασμένο τηλέφωνο

Το παιχνίδι παίζεται με όσους παίχτες θέλετε. Τα παιδιά κάθονται στη σειρά και ο πρώτος λέει μία λέξη στο αυτί του δεύτερου, ο δεύτερος στον τρίτο, ... έτσι ώστε να φτάσει στον τελευταίο. Αν ο τελευταίος βρει την αρχική λέξη, τότε πηγαίνει μπροστά και λέει τη δική του.


http://www.paidika.gr/
Το παιχνίδι παίζεται από όσα παιδιά θέλουν.
Κάθονται σε σειρά. Ο πρώτος λέει μια λέξη ή μια φράση στο αυτί του διπλανού του. Αυτός μεταφέρει τη φράση όπως την άκουσε στο δικό του διπλανό κ.ο.κ. μέχρι να φτάσει στο αυτί του τελευταίου. Τότε ο τελευταίος λέει δυνατά αυτό που άκουσε. Αν αυτό είναι το ίδιο με αυτό που είπε ο πρώτος, τότε πηγαίνει μπροστά στη σειρά και το παιχνίδι συνεχίζεται.
Αν δεν είναι ίδιο, τότε όλοι γελούν και ψάχνουν να βρουν αυτόν που μετέφερε λανθασμένα τη λέξη!

http://tomikrokaravi.blogspot.com/


Το παιχνίδι παίζεται με πολλούς παίχτες. Κάθονται στη σειρά και ο πρώτος λέει μία λέξη στο αυτί του δεύτερου, ο δεύτερος στον τρίτο, ... έτσι ώστε να φτάσει στον τελευταίο. Αν ο τελευταίος βρει την αρχική λέξη, τότε πηγαίνει μπροστά και λέει τη δική του.

http://www.rizovouni.gr/

(Τα παιδιά είναι καθισμένα σε σειρά ή στον κύκλο. Το πρώτο παιδί σκέφτεται μια λέξη και την ψιθυρίζει στο αυτί του διπλανού του ώστε να μην ακούσουν οι άλλοι. Το παιδί αυτό με τη σειρά του το ψιθυρίζει και πάλι στον διπλανό του. Η διαδικασία συνεχίζεται και ο τελευταίος πρέπει να μαρτυρήσει σε όλους την λέξη που άκουσε. Συνήθως η τελευταία λέξη δεν έχει καμία σχέση με την αρχική που ψιθύρισε ο πρώτος… Παρ’ όλα αυτά εάν ο τελευταίος βρει την αρχική λέξη πηγαίνει μπροστά και λέει τη δική του.)

Διαβάστε περισσότερα: http://tsirimpasi.webnode.com/

Το παιχνίδι παίζεται με όσους παίχτες θέλετε.

Τα παιδιά κάθονται στη σειρά και το πρώτο λέει μία λέξη στο αυτί του δεύτερου, το δεύτερο στο τρίτο και έτσι συνεχίζετε ώστε να φτάσει στο τελευταίο παιδί. Αν το τελευταίο βρει την αρχική λέξη, τότε πηγαίνει μπροστά και λέει τη δική του.

http://www.mikrouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By