προσφατα

Η φάρμα

H ΦΑΡΜΑ είναι μια αγροτουριστική μονάδα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν πολύ την φύση και τα ζώα, εμπνέονται και δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, δίνει την δυνατότητα στον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης να έρθει σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον, με αντιπροσωπευτικά οικόσιτα ζώα, καθώς και να μελετήσει ή και να διδαχθεί τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των παρελθόντων χρόνων.

Πλεονέκτημα της ΦΑΡΜΑΣ είναι ότι αποτελεί μία όμορφη διέξοδο για τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, σε απόσταση ακριβώς στα όρια της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα η ΦΑΡΜΑ έχει πάντα κάτι καινούριο να δώσει στον επισκέπτη, καθώς ανανεώνεται διαρκώς. Όμορφες εικόνες των οικόσιτων ζώων, των ελαφιών, των προβάτων, της αγελάδας, των αλόγων. Η προσέγγιση των ζώων και όχι απλώς η οπτική επαφή είναι το δόγμα της ΦΑΡΜΑΣ.

Η ΦΑΡΜΑ δεν λειτουργεί σαν ζωολογικός κήπος και ούτε είναι αυτός ο σκοπός της.

Η Φάρμα επίσης διατίθεται για εκδηλώσεις (βαφτίσια, γάμους κτλ) αλλά με πιό εναλλακτικό τρόπο.

"Οδηγιές προς επισκεπτες"

Ο χώρος διαθέτει πάγκους και καθίσματα στο δάσος, μικρό καταφύγιο,ενώ τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια στο δάσος. Επίσης μπορούν να γνωρίσουν την διαδικασία της βυρσοδεψείας και άλλες παραδόσεις των ινδιάνων και των πρώτων εξερευνητών. (Θεωρητικα)

Aνοιχτά για το κοινό Κυριακή - Αργίες 10.00- 16.00

Εκδηλώσεις - Γενέθλια πάρτυ όλη την εβδομάδα μέχρι 20.00 το βράδυ

Τιμές εισιτηρίων κατά άτομο

Ενήλικες 5€ με καφέ

Παιδιά 4€ με αναψυκτικό και βόλτα με το γαιδουράκι

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ।Π.Α. 23%

www.farmlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Designed By